BÉRAUTÓ   MISKOLC

 


NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek: 09:00 - 16:00ig

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

EGYEDI IGÉNYT(MÁS IDŐPONT)KÉRJÜK MOBILON JELEZNI!

 


Mobil: (30) 599-8721

E-mail: kozma.auto@t-online.hu

3527 Miskolc, Sajó út. 1.

 

 

AUTÓKÖLCSÖNZŐ MISKOLC

A Kozma Autócentrum Kft. egyik legújabb szolgáltatása az autókölcsönzés. Az autókölcsönző miskolci telephelyünkön található, ahol a kereskedés is van. Bérautóink között szinte minden személygépjármű kategória, árfekvés illetve felszereltség megtalálható.

 

Mind magánszemélyek, mind pedig cégek részére tudunk bérautót kínálni, nagy rugalmassággal, sokféle konstrukcióban, az egy napos autókölcsönzéstől a több hónapos, vagy akár éves tartósbérletig vagy flottakezelésig. AUTÓ BÉRLÉS MISKOLCON....BÉRAUTÓ MISKOLCON..

 

tovább...

FLOTTAKEZELÉS MISKOLC

 

Egy szolgáltatás, amely rengeteg adminisztrációtól, utánajárástól és egyéb, olyan tennivalótól szabadíthatja meg vállalatát, ami értékes munkaórákat vesz igénybe.

 

Miskolcon és Észak - Magyarországon szinte egyedülállóan széles járműkínálattal állunk rendelkezésre, biztosítva, hogy minden flottába az igényeknek legjobban megfelelő autók kerüljenek.

 

A flottakezelés során számunkra az elsődleges az ügyfél igényeinek, lehetőségeinek és szükségleteinek pontos felmérése, hogy ennek  a sokrétű feladatnak az ellátása a lehető leghatékonyabban történjen.

 

 

tovább...

HASZNÁLTAUTÓ MISKOLC

 

Vásároljon használtautót Miskolcon, a legkedvezőbb hitelkonstrukciókkal! A Kozma Autócentrum Miskolc egyik legnagyobb használtautó telepe. Kereskedésünkben mindig széles választék várja Önt.

 

Az általunk árusított autók mindegyike tehermentes, illetve garantáljuk az alvázszámot, és az autó eredetét. Ha az értékesítést követően, ezzel kapcsolatban, valamilyen hiba bizonyosodna be, akkor visszatérítjük az autó teljes vételárát.

 

A kiválasztott használtautó Miskolc területén belül próbaútra vihető, és a vásárlónak lehetősége van arra is, hogy megvizsgáltassa az autó állapotát saját szerelőjével.

 

 

tovább...

 

 

Autókölcsönzés Miskolc. Hogy Önnek ne kellemetlenség, hanem kellemes időtöltés legyen az autókölcsönzés vagy a használtautó vásárlás, miskolci irodaházunkban megújult, kényelmes környezetben várjuk, és átvállalunk Öntől minden ügyintézést. Nem szeretnénk fölösleges várakozással rabolni az idejét, ezért lehetőséget biztosítunk az előzetes időpont egyeztetésre. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a honlapon található bármely elérhetőségünkön!

Kozma Autócentrum Kft.  |  Honlapkészítés Miskolc