BÉRAUTÓ   MISKOLC

 


FLOTTAKEZELÉS - MISKOLC

 

Igazodunk az igényeihez

 

Szeretne egy olyan gépjármű flottát, ami tökéletesen, ami tökéletesen kielégíti igényeit, és alig van teendője vele? Nálunk megoldható. Speciálisan az Ön cégének az igényeire formált szolgáltatásunk révén 10 - 20 vagy akár több száz járműből álló flotta esetében is. Részletesen informálódunk cége működéséről, hogy a lehető legjobban megértsük igényeit. Ezután pedig megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.

 

Egy autóflotta üzemeltetése sokrétű feladat

 

A hatékony és biztonságos flottaüzemeltetéshez elengedhetetlen a megfelelő járműismeret, a jogi és adózási ismeretek és a biztosítási rendszer ismerete is. Ahhoz azonban, hogy flottaüzemeltetés valóban sikeres legyen, mindezt ki kell egészíteni az Ügyfelek és változó igényeik ismeretével, amire mi hasonlóan nagy hangsúlyt fektetünk.

 

Flottakezelés Miskolc. Megtaláljuk az Ön számára ideális megoldást.


„Mi az elsődleges célja autóflottájával?"

 

Általában ez az első kérdésünk, mert minden vállalat különböző célkitűzéseket helyez előtérbe, nekünk pedig az a dolgunk, hogy ennek megfelelően teljesítsük az igényeket.

 

A flottakezelés során számos szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Pl.: szerviz, biztosítás stb... Bővebb információkért, és személyre szabott ajánlatért kérjük, egyeztessen időpontot kollégáinkkal a honlapukon található bármely elérhetőségünkön!

 

Kozma Autócentrum Kft.  |  Honlapkészítés Miskolc